ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.thelemontree.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

H Ιστοσελίδα www.thelemontree.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής εταιρείας με την επωνυμία “ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” με έδρα την Άσσο Κεφαλονιάς, 28084, ΑΦΜ:139100411 ΔΟΥ: Αργοστολίου, αριθμός ΓΕΜΗ 115803934000.

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop με την επωνυμία “thelemontree.gr”, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της πρωταρχικός της Ελλάδας και εν συνεχεία της παγκόσμιας αγοράς, άμεσα με ένα απλό κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω Internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και τη καλλιέργεια εμπιστοσύνης.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.
Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος.

Γι’ αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλα τα σχέδια, τα κείμενα, τα γραφικά και η επιλογή και διάταξή τους σε αυτόν τον δικτυακό τόπο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του thelemontree.gr ή των προμηθευτών περιεχομένου της. Ως επισκέπτης του δικτυακού τόπου του thelemontree.gr, επιτρέπεται να αντιγράψετε ηλεκτρονικά ή να εκτυπώσετε μέρος του δικτυακού τόπου για ιδιωτική, μη εμπορική χρήση. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από το thelemontree.gr.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του thelemontree.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη του The Lemon Tree ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το The Lemon Tree δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το The Lemon Tree στη διεύθυνση info@thelemontree.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@thelemontree.gr  ή να καλέσετε στο 6937243483 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00). H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, μέχρι την στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία από εμάς. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Το The Lemon Tree διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει εγγράφως τους παρόντες όρους δίχως προειδοποίηση, οι οποίοι θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεώς τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος του The Lemon Tree δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό. 
Η πλοήγηση, χρήση και συναλλαγή σας με το The Lemon Tree  διέπετε από το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει κατά την πλοήγηση, χρήση και συναλλαγή προς με το κατάστημα εισάγεται προς εκδίκαση στα αρμόδια δικαστήρια.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ως επισκέπτης/πελάτης, με την αποδοχή των παρόντων όρων και την περιήγηση στο The Lemon Tree, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είσθε νομικά ικανός να συνάψετε σύμβαση καθώς επίσης και να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Επίσης, ως επισκέπτης/πελάτης του The Lemon Tree συμφωνείτε και αποδέχεσθε ότι είσθε υπεύθυνος για κάθε χρήση του καταστήματος καθώς επίσης και για τη χρήση του λογαριασμού σας σε αυτό από άλλους – συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που διαμένουν με εσάς και έτσι συμφωνείτε να επιβλέπετε κάθε χρήση η οποία γίνεται από ανηλίκους χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας ή το όνομά σας. 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. The Lemon Tree δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.thelemontree.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.thelemontree.gr 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του επισκέπτη/χρήστη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος διέπεται από τους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Το The Lemon Tree  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς.

Κατά την εγγραφή ενός πελάτη/χρήστη στις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (παραγγελίες προϊόντων, newsletters κλπ) είναι δυνατόν να ζητηθεί η καταχώριση ορισμένων προσωπικών του στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Α.Φ.Μ. κλπ).

Το The Lemon Tree  διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των χρηστών της και δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους.

Το The Lemon Tree  διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για το The Lemon Tree  με σκοπό:

  • Τη διεκπεραίωση της επικοινωνίας με τον πελάτη/χρήστη,
  • Την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος,
  • Την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών/χρηστών,
  • Την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και
  • Την ενημέρωση των πελατών/χρηστών σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων του The Lemon Tree .

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης/χρήστης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μέσω email με το The Lemon Tree προκειμένου και να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή των τυχόν διατηρούμενων προσωπικών του στοιχείων.

Σε καμία περίπτωση δεν συλλέγουμε και αποθηκεύουμε στοιχεία από την συναλλαγή μέσω πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών.

Η συναλλαγές μέσω πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών γίνονται απευθείας με τον εκάστοτε φορέα (Εθνική Τράπεζα.)